Escola de Música AMM 2019

Vine a aprendre música amb les nostres classes de Llenguatge Musical, Instrument, Jardí Musical des de 3 anys… com a novetat, este curs farem un esforç per millorar encara més la qualitat de l'ensenyament, apostant per grups instrumentals organitzats per especialitats des de 1r de Llenguatge, per un ensenyament instrumental més personalitzat.

També durant el curs tindrem tallers addicionals per als nostres alumnes, com la metodologia BAPNE http://www.metodobapne.com/es/ per a tindre una formació musical encara més completa.

Com l'any anterior, seguim amb la nostra ESCOLA DE MÚSICA MODERNA on pots aprendre a tocar instruments menys tradicionals, i disfrutar dels nostres COMBOS tocant en grup.

Una altra novetat d'enguany, es la MUSICOTERAPIA, on farem classes d'ESTIMULACIÓ MUSICAL PER A BEBÉS des de 0 anys.

I a més de tot açò, des de l'Agrupació Musical Mediterraneo de La Vila Joiosa, treballem per la inclusió de l'alumnat, per això, enguany formarem part del "Projecte d'investigació i innovació educativa" del Col·legi Públic d'Educació Especial "Secanet" de La Vila, que atén alumnes de tota la comarca de la Marina Baixa, on col·laboraran els nostres professors.

També en les nostres instal·lacions, impartirem TALLERS de MÚSICA INCLUSIVA oberts a qualsevol alumne amb necessitats educatives especials.

Vine i informa't de tot açò i més en la nostra Seu Social en el Hall del Teatre-Auditori, tot el mes de Setembre de Dilluns a Divendres de 17:30 a 20:30, a més beneficia't dels nostres descomptes per a germans i en especialitats com a tuba i bombardí.

🎷No t'ho penses més, t'esperem en l'AGRUPACIÓ MUSICAL MEDITERRANEO de La Vila Joiosa, L'ESCOLA DELS MÚSICS!🎷

Reunió inici de curs Dimarts 24 de setembre.

Inici de curs Dimarts 1 d'octubre

 

Casino Bonus at bet365 uk