VIU LA MÚSICA. APUNTA'T A LA MEDI

Vols aprendre a tocar un instrument? En l’AMM tenim una àmplia oferta entre els que s’inclouen: flauta, oboè, clarinet, saxòfon, trompeta, trompa, trombó, tuba, bombardí, percussió, violí, viola, violoncello, contrabaix i piano. Així com les assignatures de llenguatge musical, cant coral, conjunt instrumental, harmonia i classes per a adults.

 

Per als mes xicotets contem amb els cursos d’iniciació a la música més divertits: el Jardí Musical, per a nens de 3, 4 i 5 anys; i l’aula de Premúsica per a xiquets de 6 i 7 anys.

 

Els estudis demostren que estudiar música afavoreix la capacitat dels xiquets per a l’atenció i la concentració, potenciant així el seu rendiment al col·legi. La música estimula la memòria, l’anàlisi, la síntesi i el raonament, i per tant, l’aprenentatge.

 

Però per a això, confia tan sols en els millors! En l’AMM comptem amb un planter de professors titulats i especialitzats, amb una ampla experiència en la docència i que fan d’aprendre música, una experiència única.

 

A més, en l’Escola de Música de l’Agrupació Musical Mediterraneo també et preparem per a l’accés a les ensenyances professionals del conservatori. El 100% d’aprovats any rere any és la millor garantia que podem oferir-te.

 

Per a realitzar la matrícula ens podràs trobar durant tot el mes de Setembre de dilluns a divendres en horari de 17:30 a 20:30h a la seu de la AMM, en la recepció del Teatre Auditori.

 

Vine a matricular-te prompte i tindràs més possibilitats d’elegir l’instrument que més t’agrade!!!

 

Recorda que en l’Agrupació Musical Mediterraneo tenim DESCOMPTES ESPECIALS PER A GERMANS, INFORMA’T!!

 

Si vols més informació no dubtes en vindre a la seu de la AMM, o posar-te en contacte amb nosaltres al correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i al tlf. 696 578 786.

 

Casino Bonus at bet365 uk