Director Banda

 JOSÉ MIGUEL MOLLÁ CALVO

Nascut a Benidorm, inicia els seus estudis musicals en l'Escola de Educandos de la Unió Musical de Benidorm amb D. Bernabé Sanchís Porta, D. José Teuler Gualde i D. Rafael Domenech Pardo.

Amplia els seus estudis en els conservatoris d'Alacant i Zaragoza, obtenint en el Conservatori Superior “Óscar Esplá” d'Alacant el títol de Professor Superior en l'especialitat de Clarinet amb les màximes qualificacions.

 


Ha sigut:

  • Professor de l'Escola de Educandos de la Societat Musical de Calp (Alacant).
  • Director i Professor de la Societat Musical “Lira Orchetana” d'Orxeta (Alacant).
  • Professor de l'Escola de Educandos de la Unió Musical de Polop de la Marina.
  • Director i Professor de la “Unió Musical” de La Nucia (Alacant).
  • Professor, Sotsdirector, Clarinet Solista i Director convidat de la “Unió Musical” de Benidorm (Alacant).
  • Durant 13 anys (desembre del 1989 fins a juny de 2003) director de la Banda, l'Escola de Educandos i professor de la “Societat Recreativa Musical” d'Altea La Vella (Alacant).
  • En els anys 2000 i 2001 ha impartit els cursos de perfeccionament organitzats pel Conservatori Elemental de Teulada (Alacant).


Des de setembre de l'any 2000 fins a juny de 2007 ha sigut clarinet solista de l'Orquestra “Ciudat d'Elx” d'Elx (Alacant).

Al febrer de 2004 assumeix fins a 2009 l'adreça de la Banda de la Unió Musical de La Nucia.

L'any 1989 accedeix com a professor de Clarinet al Conservatori Professional Municipal de Música “José Pérez Barceló” de Benidorm exercit durant 7 anys la Prefectura del Departament de Vent-Fusta.

Al juliol de 2002 és nomenat Director del Conservatori Professional Municipal de Música "José Pérez Barceló" de Benidorm, càrrec que continua exercint en l'actualitat

.

Casino Bonus at bet365 uk