David Fernández Rodríguez

David Fernández Rodríguez nascut a Alacant el 29/11/1982, comença els seus estudis musicals l'any 1993 en l'especialitat de trompeta en la unió musical ciutat d'agafeu, i mesos més tard ingressa en el conservatori elemental de música Oscar Esplá d'Alacant amb gratificants qualificacions.



L'any 2009 finalitza els estudis de Llicenciat en música en l'especialitat de trompeta amb els professors Jaume Signes i José Pastor.

Ha realitzat diferents cursos de perfeccionament instrumental amb Solistes i concertistes internacionals professors de trompeta com José Mª Ortí, Eric Aubier, o Stephen Barns entre uns altres.

Ha realitzat diversos cursos d'adreça de banda i orquestra amb els professors Francesc Cabrelles, Juan Espinosa i actualment continua estudiant adreça de banda amb el Mestre compositor i Director d'orquestres i bandes de gran prestigi internacional José Rafael Pascual Vilaplana.

Ha sigut director convidat com a alumne actiu de l'Orquestra Promusica, Ateneu de la Vila, o Unió musical de Beniarrés entre unes altres.

Ha sigut director titular de la Banda Juvenil de la Unió Musical Ciutat d'Assís d'Alacant durant 5 anys consecutius i en l'actualitat és director de la Banda Jove Agrupació Musical Mediterrani de la Vila i de la Banda Jove de L'Harmonía d'Alacant.

Casino Bonus at bet365 uk