Prematrícula Escola AMM 24-25

 

Ja tenim el termini de prematrícula obert per al pròxim curs escolar!

Enguany hem volgut ampliar les nostres classes a causa de la demanda rebuda en aquest últim any. Per aquest motiu al curs escolar 2024-2025 oferirem Jardí Musical per a infants de 2 anys a més de classes individuals o amb grups reduïts de musicoteràpia. Així mateix, hem ampliat el nostre grup de batucada, oferint classes els dimecres (a més dels dilluns).

Aquest any, mantenim els preus per als nivells de Premúsica i 1er de Llenguatge Musical (50€), incloent instrument (30 minuts) i cor (1 hora). A questa promoció està destinada a xiquets i xiquets de entre 6 i 8 anys. A més a més, les noves matriculacions al llarg del període de prematrícula, obtindran un 10% de descompte a la seua quota mensual durant el primer trimestre en les classes grupals.

Més motius encara per a donar-li una oportunitat a la música!

Instruments de vent: oboè, flauta, clarinet, saxòfon, trompeta, trompa, trombó, bombardí i tuba.

Instruments de corda: piano, violí, violoncel

Instruments de percussió: percussió de banda, bateria i batucada

A la part inferior de la pàgina trobareu els horaris de les classes grupals. Aquests poden estar subjectes a canvis per motius de força major. El dia de les classes d'instrument depenen del professor que les realitze.

Per a procedir al procés de matriculació, feu click ací per a accedir al formulari.

 


 

¡Ya tenemos el plazo de prematrícula abierto para el próximo curso escolar!

Este año hemos querido ampliar nuestras clases a causa de la demanda recibida en este último año. Por este motivo, en el curso escolar 2024-2025 ofreceremos Jardín Musical para niños y niñas de 2 años además de clases individuales o con grupos reducidos de musicoterapia. Asimismo, hemos ampliado nuestro grupo de batucada, ofreciendo clases los miércoles (además de los lunes).

Este año mantenemos los precios para los niveles de Premúsica y 1º de Lenguaje Musical (50€), incluyendo instrumento (30 minutos) y coro (1 hora). Esta promoción está destinada a niños y niñas de entre 6 y 8 años. Además, las nuevas matriculaciones a lo largo del período de prematrícula, obtendrán un 10% de descuento en su cuota mensual durante el primer trimestre en las clases grupales.

¡Más motivos aún para darle una oportunidad a la música!

Instrumentos de viento: oboe, flauta, clarinete, saxofón, trompeta, trompa, trombón, bombardino y tuba.

Instrumentos de cuerda: piano, violín, violoncelo

Instrumentos de percusión: percusión de banda, batería y batucada

En la parte inferior de la página encontraréis los horarios de las clases grupales. Estos pueden estar sujetos a cambios por motivos de fuerza mayor. El dia de las clases de instrumento depende del profesor que las realice.

Para proceder al proceso de prematriculación, haz click aquí para acceder al formulario.

Casino Bonus at bet365 uk